behandelingen salon mooi

Behandelingen

Iedere behandeling bij ons is gericht op een andere huidtype. Zo hebben we speciale behandelingen voor de jeugd, waarbij een aangepast masker wordt gebruikt. Heeft u een droge huid? Dan zal de hydro-boost treatment het beste bij u passen. Salon Mooi biedt ook een behandeling aan met DS V-line collageen draden. Als u hulp wilt bij het maken van uw keuze, kunt u altijd in gesprek bij ons en maken we een huidanalyse.
Bekijk de prijzen

Basic man/vrouw treatment

Een heerlijke behandeling van 40 minuten voor man en vrouw. U kunt ook kiezen voor de basic treatment met epileren, deze duurt 50 minuten.

Welkomstritueel, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en dagcrème.

Basic jeugd treatment

Een heerlijke behandeling van 40 minuten speciaal ontwikkeld voor de jeugdige huid.

Welkomstritueel, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, aangepast masker en dagcrème.

Deluxe treatment

Een heerlijke behandeling van 60 minuten waarbij een massage wordt gegeven en een ampul en serum wordt aangebracht.

Welkomstritueel, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, ampul, masker, serum en dagcrème.

Maxi Glow treatment

Een behandeling van 60 minuten waarbij je huid weer een mooie ‘glow’ krijgt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hyaluronic acid serum 10%.
Salon Mooi
DS V-line Salon mooi

D-tox treatment

Opzoek naar een behandeling waarbij uw huid een oppepper kan gebruiken? Dan past de D-tox treatment van 60 minuten goed bij u.

Welkomstritueel, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, ampul, D-tox masker, serum en dagcrème.

Hydro-boost treatment

Een uitgebreide behandeling van 60 minuten waarbij je droge huid wordt behandeling doormiddel van een hyrdo-boost masker.

Welkomstritueel, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, ampul, hydro-boost masker, serum, dagcrème. 

DS V-Line Collageen draden behandeling

In die behandeling zit een microdermabrasie behandeling, cupping en bindweefselmassage. Alles met de DS V-line producten.

Hoe werken de collageen draden?

Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.

Wilt u graag een afspraak maken?

Neem contact met ons op door te bellen naar Salon Mooi, u kunt ook een mail sturen of contact opnemen via Facebook of Instagram.